Beste tuinslang

26 november 2022
Voor het onderhouden van de tuin is een tuinslang noodzakelijk. Geef jouw planten, struiken, bomen en gazon water met de beste tuinslangen. Wij geven een lijstje met de beste tuinslangen.

Een tuinslang is handig voor de bewatering van uw tuin of voor het wassen van de auto. Er zijn diverse tuinslangen te koop met verschillende lengtes. Wij zetten de beste gewaardeerde tuinslangen in een overzicht.

1. Gardena Comfort Flex Tuinslang 50 m

Met de Comfort Flex tuinslang van Gardena haal je een oersterk en duurzaam product in huis. Deze tuinslang is door het speciale textiel knoopvrij en vormvast maar toch flexibel. Uitgerust met een powergrip profiel voor een optimale verbinding! Bestel Gardena Comfort Flex Tuinslang 50 m online bij fonQ. Alle Gardena Tuinbewatering en kweken uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Bekijk op FonQ.nl

2. Gardena Liano Tuinslang

"""Tijd om met warm weer de bloemetjes buiten te zetten en ze een heerlijke koude douche te geven met de Gardena Liano Tuinslang. Deze wendbare tuinslang gemaakt van textiel heeft een drukresistentie tot 35 bar en is bestand tegen vorst en uv-straling. "" Bestel Gardena Liano Tuinslang online bij fonQ. Alle Gardena Tuinbewatering en kweken uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, morgen in huis"
Bekijk op FonQ.nl

3. Hozelock Superhoze Tuinslang 40 m

Probleemloos de planten en bloemen water geven doe je met de handige Superhose Plus tuinslang van Hozelock. Deze slang zet zich max. 3 keer uit in zijn volledige lengte en krimpt na gebruik weer ineen door de elastische binnenlaag. Bestel Hozelock Superhoze Tuinslang 40 m online bij fonQ. Alle Hozelock Tuinbewatering en kweken uit voorraad leverbaar. Voor 20:00 besteld, uiterlijk maandag in huis
Bekijk op FonQ.nl

4. Talen Tools - Groene tuinslang - 1/2 - 50 m - Versterkt

"""Talen Tools - Groene tuinslang - 1/2"""" - 50 m - Versterkt"" Bestel ""Talen Tools - Groene tuinslang - 1/2"""" - 50 m - Versterkt"" online bij fonQ. Alle TalenTools Tuinbewatering en kweken uit voorraad leverbaar. Voor 13:00 besteld, uiterlijk dinsdag in huis"
Bekijk op FonQ.nl

5. Gardena Duizend Druppelslang 15 mtr

Gerichte en waterbesparende besproeiingZeer lage waterdrukAansluitklaar gerustHandventiel voor doorstroom- en drukreguleringMaximale lengte 30 m Bestel Gardena Duizend Druppelslang 15 mtr online bij fonQ. Alle Gardena Tuinbewatering en kweken uit voorraad leverbaar. Voor 18:00 besteld, morgen in huis
Bekijk op FonQ.nl

Veel gestelde vragen

Hoe lang gaat een tuinslang mee?
Een tuinslang van goede kwaliteit gaat zekerl 5 jaar mee, maar als je er zuinig op bent en droog weg hangt kan een tuinslang nog langer mee. Een tuinslang van echt goed kwaliteit gaat je hele leven mee.
Hoeveel liter water door tuinslang per uur?
Uit een doorsnee tuinslang kan wel 18 liter water per minuut komen.